Onepixel_2396802
Onepixel_3381062
Onepixel_2311633
Onepixel_173855
Onepixel_184733
Onepixel_433277
previous arrow
next arrow
ICT SERVICE

Premium dienstverlening
AtSharp levert u service. Dat is heel eenvoudig: U wordt bediend!
Als aanspreekpunt voor ICT binnen uw organisatie luisteren wij graag naar uw vragen en uitdagingen. Wat reeds bestaat onderhouden we, en u slaapt op beide oren. Wat er nog niet is, maar wat u wel nodig hebt om uw groeiplannen te realiseren, bouwen we. Op uw ritme realiseren we samen een omgeving waarin u zich focust op wat écht telt: uw onderneming!
Hebt u één computer, of vele vestigingen? AtSharp denkt met u mee!
Wij staan klaar voor u. Dag en nacht.
Dat is onze service!

Monitor
Onze klanten maken gebruik van onze monitoring service, zowel voor kritieke als Hiermee houdt u steeds het overzicht op de goede werking van elk deel van uw infrastructuur. En gaat er toch wat fout, dan weten wij het al voordat u het merkt! En weet u wat het beste is? Deze service is overigens gratis. Ook dát is onze visie op service!

HARDWARE EN SOFTWARE

Verkoop
Als onafhankelijke ICT provider zijn we klant bij de grootste leveranciers van Europa, en kunnen we u steeds onafhankelijk advies garanderen. Wij hebben al gevonden waar u naar zoekt! Computers, servers, netwerkapparatuur, printers of andere? Kwaliteit aan messcherpe prijzen, daar staan we voor. Wist u trouwens dat we ook accessoires en verbruiksartikelen in ons gamma hebben? Dat we de beste prijs hebben ziet u vanzelf, als u vrijblijvend een voorstel vraagt.

Verhuur
Om uw kosten nog beter onder controle te houden kan hardware ook gehuurd worden. Hierdoor werken u en uw medewerkers steeds met recente, snelle computers, en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan: herstellingen zijn in de prijs inbegrepen! Wist u trouwens dat huren goedkoper is dan aankopen? U bespaart op centen en frustraties. Klinkt dat als een goede deal?

Onafhankelijke partner
Uiteraard doen we graag business, maar wij zijn geen ‘verkopers’. Wij hoeven geen sales quota te halen van geen enkele leverancier! Daarom kunnen wij vrij selecteren welke hardware en / of software voor u het meest geschikt is. Een combinatie van open source en gelicenciëerde software of een specifieke oplossing? Zowel voor uw servers, infrastructuur en workstations primeren voor ons uw noden, en om dat te garanderen blijft AtSharp onafhankelijk van specifieke producten.

Software
Vanzelfsprekend kan u op AtSharp rekenen voor uw office 365 of google apps abonnementen. Maar ook voor uw specifieke business kunnen we paketten leveren, installeren en configureren. We ontzorgen u en uw medewerkers, zodat de productiviteit van uw onderneming gegarandeerd is.
‘Maar de software die ik zoek, bestaat niet!’. Gelukkig is de tijd dat ‘software op maat’ onbetaalbaar was al lang voorbij. Laat ons eens een en ander bespreken, zodat we begrijpen wat u nodig heeft!

VOIP

De tijden van het oude, analoge telfonie netwerk laten we stilaan voorgoed achter ons. AtSharp is leverancier van premium VoIP (Voice over IP) diensten. Kraakheldere gesprekken, lage gesprekskosten en super flexibele configuratie. Telefonie loopt op elk moment zoals u dat ziet.

BACK-UP

Bent u diegene die weet dat u een back-up nodig heeft, maar dat ‘morgen wel zal doen’? Of bent u ervaringsdeskundige, en voelde u al waarom back-ups noodzakelijk zijn? AtSharp biedt u super voordelig een back-up oplossing aan, die mee groeit met uw organisatie. Veiligheid op maat, betrouwbaarheid van het hoogste niveau!

INFRASTRUCTUUR HOSTING EN CLOUD

Wist u dat uw ICT infrastructuur ook door AtSharp gehost kan worden? Deze manier van werken stelt u in staat om, waar u ook bent, toegang tot uw data en bedrijfsprocessen te verkrijgen. ICT wordt voor u net zo flexibel als u zelf bent! Of het nu gaat om uw website, of application servers, email of bestandsdeling… Door uw data aan onze servers toe te vertrouwen beschermen wij wat voor u van groot belang is: de soepele werking van uw organisatie!
Uw (cloud) applicaties kunnen we op onze uiterst betrouwbare serverpark hosten, zodat u steeds verzekerd bent van toegang tot uw data. Werken zonder zorgen, daar wordt u beter van!

INFRASTRUCTUUR PLANNING EN OPLEVERING

Uitbouw
Droomt u ook van een nieuw bedrijfsgebouw? Of misschien wil u een bestaand pand helemaal opfrissen? Uiteraard verliest u daarbij niets uit het oog. Zou het u helpen als wij in uw droom zorg dragen voor de volledige ICT infrastructuur? AtSharp specialiseert zich in het ontwerpen, adviseren en superviseren van nagelnieuwe ICT voorzieningen in uw bedrijfsgebouw, en dat van bekabeling tot toepassingssoftware. Dit vergt planning en doorzicht gedurende het hele project, communicatie met de architect en het aansturen van onderaannemers. Wij nemen graag deze zorg van u over, van een enkel kantoor tot vele honderden werkplekken.

Planning
Als u investeert in een degelijke ICT infrastructuur, dan wil u ook dat deze het ritme van uw onderneming volgt. Anticiperen op groei, uitbreidingsmogelijkheden voorzien zonder het overzicht te verliezen en klaar zijn voor de toekomst vergt een doordacht plan. AtSharp helpt u dit plan op te stellen en uit te voeren, passend bij uw budget van vandaag, doch voorbereid op de groei van morgen!

GEDEELDE INFRASTRUCTUUR

Flexibele werkplekken op verschillende locaties, werken op afstand en het delen van data maar ook ICT infrastructuur. Is een strikte scheiding noodzakelijk tussen alle gebruikers, of wil u net alle bronnen delen? Zoals altijd ligt de gulden middenweg in … het midden!. AtSharp is in staat om deze vaak dunne lijn haarscherp voor u uit te zetten, zodat u het genot ervaart van de beschikbaarheid van de beste resources, maar ook het comfort van een veilige omgeving. AtSharp analyseert en adviseert, zodat u het beste uit uw ICT investeringen haalt. Ziet u wel? ICT is eenvoudig, omdat wij er zorg voor dragen!

Geïnspireerd? Laat ons vrijblijvend iets weten. We contacteren u snel!