previous arrow
next arrow
Slider

Gedeelde infrastructuur

In bijna alle gevallen leidt delen tot een efficiënter gebruik, en dus rendement van uw investering. U baat een bedrijvencentrum uit? U verhuurt KMO units? U maakt uw aanbod plots een stuk aantrekkelijker voor uw potentiële klanten als u ook ICT faciliteiten aanbiedt.
De voordelen voor uw klanten zijn duidelijk:
– Er is geen nood meer aan een eigen te beheren infrastructuur, zoals een internetverbinding, server, netwerk, backup, Wi-Fi … Het leven wordt eenvoudiger!
– De kostprijs daalt: Omdat de infrastructuur gedeeld wordt tussen de verschillende gebruikers van de units is de prijs veel lager dan wanneer iedereen zelf een internetverbinding en bijhorende faciliteiten moet voorzien.
– Iedereen geniet van een kwalitatieve en bedrijfszekere maar vooral snelle infrastructuur!

En de voordelen voor u?
– U biedt uw klanten extra voordelen aan, en het kost u niets!
– Het staat u vrij een marge te nemen op de aangeboden diensten. Zo kan u een totaalprijs maken voor uw klanten, waar ook u beter van wordt.
– Wij staan garant voor de zekerheid die uw klanten zoeken. Een woord is een woord!


Uiteraard is dit mogelijk zowel binnen eenzelfde gebouw als gebouw overschrijdend.

Meerdere sites

U hebt verschillende filialen, op geografisch gespreide locaties? Uiteraard hebt u nood aan een goede en betrouwbare communicatie hiertussen. We bedenken een oplossing die aan uw noden voldoet: betrouwbaar, snel en passend bij het budget. De mogelijkheden zijn onbeperkt, dus we spreken er graag een keertje persoonlijk over. 

Server infrastructuur voor ICT providers

Ook voor ICT providers die zich enkel willen focussen op het contact met hun klanten, biedt AtSharp diensten aan. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over servers, cloud, backup, netwerken enz. Wij ontzorgen u, en u concentreet zich op wat u het liefste doet: uw klanten helpen! 
Een greep uit ons aanbod:
– hosting virtuele servers op impressionante hardware
– collocatie van uw fysieke server
– webhosting, incl domeinnaamregistratie, DNS, ssl certificaat, CMS installatie, …
– backup (of een backup van uw backups)
– …
Wij denken graag mee na over groei. Niet alleen voor onszelf, maar vooral samen met u!