Vacature: Administratief wonder

No comments
AtSharp is op zoek naar een ‘Administratief wonder / IT assistent Light’. Is dat wat voor jou? Laat je horen! Open het plaatje voor een overzicht, en lees vooral verder onderaan!

Wie zijn wij?

AtSharp is een KMO, gevestigd in Deurne met een sterke groeiambitie. Wij brengen waarde naar onze klanten door hen te ondersteunen op IT vlak. Hierbij gaan we steeds voor de meest gepaste oplossing, snelle reactie op vragen, en met het belang van de klant voorop. Zo veranderen we de ‘leverancier-klant’ relatie naar een hecht partnership.

Wat bieden wij?

AtSharp biedt jou een voltijdse functie als ‘Administratief wonder’ en ‘IT assistent Light’ aan. Dat wil zeggen dat je instaat voor administratieve taken, gaande van tijdsregistratie, facturatie en communicatie tot documenteren van systemen en beheren van de planning. Je hoeft geen IT kennis te hebben om ‘IT assistent light’ te zijn, maar wel een gezonde dosis interesse daarin. Wij voorzien een interne opleiding voor jou, zodat je kan groeien en bijleren om IT ondersteunende taken uit te voeren, en mee onze klanten blij te maken. Je krijgt ook de kans om onze (social) media strategie mee uit te denken en op poten te zetten. Kortom, wij hebben een gevarieerde set taken voor jou!

We willen je inspanningen zeker naar waarde schatten en doen dat door een aantrekkelijke verloning en tal van voordelen. In ruil verwachten we je inzet en toewijding, en betrokkenheid bij onze groeispurt.

Wie ben jij?

Je bent vlot in de omgang, leergierig en geëngageerd. Je wil samen met ons fantastische resultaten behalen zonder het nodige plezier daarbij uit het oog te verliezen. Je werkt nauwkeurig, zelfstandig, en ‘weet van aanpakken’. Je ziet werk, brengt ideeën aan en streeft steeds naar beter. Je denkt niet in ‘9 to 5’ termen, je volgt procedures en afspraken, en houd je aan je woord. Inventiviteit en ‘being a smartass’ zijn zeker een pré. Alle (praktische) ervaring die je al hebt is welkom uiteraard, maar niet noodzakelijk. We zijn vooral op zoek naar iemand met een levensvisie en attitude passend bij AtSharp. Als dat al goed zit, dan kan je de rest van je taken in no time onder de knie krijgen!

Je hebt mijn interesse. Wat nu?

Solliciteren doe je per email op tim@atsharp.be . Daarin verwachten we:

  1. je cv
  2. een sollicitatiebrief (maak er iets leuks van!)
  3. je motivatiebrief

En hoe gaat dit verder?

We spreken af om kennis te maken, en we zien of je bij AtSharp past. ‘And the rest is history’ as they say…

Add your comment