Wat mag het kosten?

No comments

De prijs die je ervoor betaalt, is wat het kost, maar wat is het je waard? Eenzelfde product of dienst kan plots een heel andere waarde krijgen voor jou om verschillende redenen. Enkele IT voorbeelden:

  • Backup: wie nog nooit zijn data kwijt raakte heeft ziet het als een zinloze kost. Wie zijn belangrijke gegevens al wel zag verdwijnen, laat met plezier een degelijke backup strategie uitwerken.
  • Netwerk beveiliging: iedereen heeft al wel van een firewall gehoord, en de meeste netwerken hebben dat ondertussen ook. Maar volstaat de firewall wel? En is hij up to date? En is de configuratie wel correct? En…? Weet u het? Als u uit ervaring spreekt, dan weet u zeer goed dat netwerk beveiliging van groot belang is. Of behoort u nog tot de groep van mensen die hiervoor hun neus ophalen? Kom niet voor verrassingen te staan!

IT wordt vaak als een kost gezien die liever vermeden wordt. De minder ervaren ondernemer beperkt het ICT budget dan ook al te graag. Tot de realiteit toeslaat. Die harde schijf die je al jááááááren gebruikt gaat een keer kapot. En met die oude firewall geef je cybercriminelen vrij spel om jouw netwerk binnen te dringen. ‘Ach, en wat dan nog?’ hoor je dan vaak. ‘hier valt toch niets interessants te rapen’. Vergis je niet. Niet alleen valt zo’n datalek onder de GDPR, maar criminelen zetten jouw netwerk en computers ook in om anderen schade te berokkenen.

AtSharp helpt u met het plannen van zowel uw IT infrastructuur, als het bijhorende budget. Het hoeft écht niet duur te zijn!

Add your comment